2019年同等学力英语完形填空练习题_(02)

今年我八岁 02/23/201910:05:04 评论 186

虽然在同等学力申硕英语考试中,完形填空“只”占了10%的比例,但并不能改变它的重要性,而除了了解必要的解题方法外,多多练习也是很有必要的。今天就一起来看看小编给大家带来的2019年同等学力英语完形填空练习吧。

  There is virtually no limit to how one can serve community interests, from spending a few hours a week with some charitable organization to practically full-time work for a social agency. Just as there are opportunities for voluntary service _____1_____(VSO)for young people before they take up full-time employment, _____2_____ there are opportunities for overseas service for _____3_____ technicians in developing countries. Some people, _____4_____ those who retire early, _____5_____ their technical and business skills in countries _____6_____ there is a special need.
  So in considering voluntary or _____7_____ community service, there are more opportunities than there _____8_____ were when one first began work. Most voluntary organizations have only a small full-time _____9_____, and depend very much on volunteers and part-timers. This means that working relationships are different from those in commercial organizations, and values may be different. _____10_____ some ways they may seem more casual and less efficient, but one should not _____11_____ them by commercial criteria. The people who work with them do so for different reasons and with different _____12_____, both personal and _____13_____. One should not join them _____14_____ to arm them with professional experience; they must be joined with commitment to the _____15_____, not business efficiency. Because salaries are _____16_____ or non-existent many voluntary bodies offer modest expense. But many retired people take part in community service for _____17_____, simply because they enjoy the work.
  Many community activities possible _____18_____ retirement were also possible during one's working life but they are to be undertaken _____19_____ seriously for that. Retired people who are just looking for something different or unusual to do should not consider _____20_____ community service.

1、A.over the sea  B.over sea  C.over seas  D.overseas
  2、A.as  B.so  C.then  D.that
  3、A.quantity  B.qualifying  C.quality  D.qualified
  4、A.partially  B.partly  C.particularly  D.passionately
  5、A.order  B.operate  C.offer  D.occupy
  6、A.before  B.on  C.in  D.at
  7、A.much  B.very much  C.no more  D.no less
  8、A.to be taken  B.to take  C.taking  D.being taken
  9、A.subjective  B.subject  C.objectives  D.objects
  10、A.organization  B.organizational  C.organized  D.organizing
  11、A.expecting  B.to expect  C.being expected  D.expected
  12、A.course  B.cause  C.case  D.caution
  13、A.little  B.small  C.large  D.big
  14、A.free  B.freedom  C.money  D.something
  15、A.which  B.where  C.as  D.that
  16、A.paying  B.paid  C.to be paid  D.pay
  17、A.before  B.lately  C.never  D.ever
  18、A.team  B.number  C.staff  D.crowd
  19、A.In  B.By  C.With  D.Through
  20、A.look at  B.comment  C.enjoy  D.judge

参考答案:展开

  1、D 2、B 3、D 4、C 5、C 6、C 7、D 8、C 9、C 10、B
  11、A 12、B 13、B 14、A 15、B 16、B 17、D 18、C 19、A 20、D

weinxin
我的微信
  对文章观点有异议?内容没解决你的疑问?打开微信扫一扫(长按)识别二维码,加我为好友交流、讨论吧!
今年我八岁

发表评论

:?: :razz: :sad: :evil: :!: :smile: :oops: :grin: :eek: :shock: :???: :cool: :lol: :mad: :twisted: :roll: :wink: :idea: :arrow: :neutral: :cry: :mrgreen: