2019年同等学力英语完形填空练习题_(01)

今年我八岁 01/18/201922:00:31 评论 203

2019年的一月份已经过了快2/3,而同等学力申硕统考时间也一天天的向我们靠近。想要参加英语考试的小伙伴们也应该要开始做好备考的准备了。今天小编整理了一篇完形填空练习,希望能给大家的复习提供一点帮助:

If a farmer wishes to succeed, he must try to keep a wide gap between his consumption and his production. He must store a large quantity of grain _____1_____ consuming all his grain immediately. He can continue to support himself and his family _____2_____ he produces a surplus. He must use this surplus in three ways: as seed for sowing, as an insurance _____3_____ the unpredictable effects of bad weather and as a commodity which he must sell in order to _____4_____ old agricultural implements and obtain chemical fertilizers to _____5_____ the soil. He may also need money to construct irrigation _____6_____ and improve his farm in other ways. If no surplus is available, a farmer cannot be _____7_____. He must either sell some of his property or _____8_____ extra funds in the form of loans. Naturally he will try to borrow money at a low _____9_____ of interest, but loans of this kind are not _____10_____ obtainable.

1、A.other than  B.as well as  C.instead of  D.more than

2、A.only if  B.much as  C.long before  D.ever since

3、A.for  B.against  C.of  D.towards

4、A.replace  B.purchase  C.supplement  D.dispose

5、A.enhance  B.mix  C.feed  D.raise

6、A.vessels  B.routes  C.paths  D.channels

7、A.self-confident  B.self-sufficient  C.self-satisfied  D.self-restrained

8、A.search  B.save  C.offer  D.seek

9、A.proportion  B.percentage  C.rate  D.ratio

10、A.genuinely  B.obviously  C.presumably  D.frequently

参考答案:展开

1、C 2、A 3、B 4、A 5、C 6、D 7、B 8、D 9、C 10、D

weinxin
我的微信
  对文章观点有异议?内容没解决你的疑问?打开微信扫一扫(长按)识别二维码,加我为好友交流、讨论吧!
今年我八岁

发表评论

:?: :razz: :sad: :evil: :!: :smile: :oops: :grin: :eek: :shock: :???: :cool: :lol: :mad: :twisted: :roll: :wink: :idea: :arrow: :neutral: :cry: :mrgreen: